Qui som

Reformes Coll som una empresa de reformes de Pineda de Mar que ens distingim per practicar un treball de qualitat i una atenció personalitzada.

SOBRE NOSALTRES

Serveis de Reformes Professionals

A Reformes Coll farem que els teus somnis es converteixin en realitat adaptant-nos a les teves idees, gustos i pressupost ja que comptem amb els millors proveïdors i col·laboradors per a les Reformes Integrals.

LA NOSTRA HISTÒRIA

Cuidem els detalls des dels inicis

Som una empresa de Reformes de Pineda, al Maresme. Com a experts en reformes, sabem la importància de cuidar cada detall del procés de la reforma, des de la primera trobada amb el client, sempre atenta i empàtica, fins a l’entrega final del projecte deixant al darrere un treball d’alta qualitat.

Reformes Coll és una empresa recentement creada (com a conseqüència directa de la COVID) per un expert en la gestió de Reformes Integrals amb més de 35 anys en el sector de la construcció com a cap d’obres.

L’experiència de la persona en cap de l’empresa, garanteix la capacitat de gestió de qualsevol tipus d’obra o reforma amb la màxima eficàcia.

A més, a Reformes Coll ens distingim per la qualitat del nostre treball i el cumpliment dels terminis pactats amb el client. 

Proveïdors de confiança

Què podem fer per a tu?

T'oferim solucions

Posem la nostra experiència al teu servei per oferir-te les soluciones més creatives, eficaces i efectives per al teu projecte de Reforma Integral.

Comptem amb col·laboradors i proveïdors de la màxima confiança que donaran un plus de qualitat a qualsevol Reforma que emprenguem.

T'ESCOLTEM I T'ASSESSOREM

Parlem del teu projecte.

Vols iniciar una reforma integral?

T’escoltem, t’assessorem i t’indiquem com procedir per aconseguir que el teu projecte de reforma es converteixi en realitat, amb eficiència, prestesa i qualitat.

Reformes Coll
Som professionals de les reformes.